Tussen 12 juli en 1 augustus is de studio dicht. 

 

UPDATE MBT COVID19:

Op maandag 3 augustus om 18.30 gaan de lessen op locatie weer van start. Er kunnen maximaal 4 dames mee doen per les. Meld je op tijd aan. Bij meerdere aanmeldingen worden lessen live gestreamd zodat je ook van thuis mee kunt doen.

Voor meer info bel 0621554829 of mail naar info@yogajelka.nl

 

 

 

Zwangerschap is  een heel bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Je stelt je lichaam letterlijk in dienst van een ander - jouw ongeboren kind. Je lichaam verandert constant  maar te vaak sta je bij deze veranderingen niet stil. De gewone leven gaat immers door. Om alsnog regelmatig in contact te komen met jouw lichaam en jouw baby bied ik verschillende zwangerschapsyoga cursussen aan. Voel je vrij om contact met mij op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken. 

Zwangerschapsyoga lessen zijn gericht op fysiek fit blijven tijdens de zwangerschap en op bewust beleven van de zwangerschap. De tips voor bevalling komen regelmatig aan bod. Partneravond inclusief. Mogelijkheid voor privéles(sen). . Kosten voor cursus van 12 lessen zijn €180. Kosten per les €17,50.